Chocolate Science and Technology 2e / Nejlevnější knihy
Chocolate Science and Technology 2e

Kód: 02955971

Chocolate Science and Technology 2e

Autor Emmanuel Ohene Afoakwa

This second edition provides information on recent advances in the science and technology of chocolate manufacture and the entire international cocoa industry.

6109


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Chocolate Science and Technology 2e

Nákupem získáte 611 bodů

Anotace knihy

This second edition provides information on recent advances in the science and technology of chocolate manufacture and the entire international cocoa industry.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

6109

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: