Fundamentals of Food Process Engineering / Nejlevnější knihy
Fundamentals of Food Process Engineering

Kód: 19191325

Fundamentals of Food Process Engineering

Autor Romeo T. Toledo, Rakesh K. Singh, Fanbin Kong

Written for the upper level undergraduate, Fundamentals of Food Process Engineering is also a solid reference for the graduate food engineering student and professional. The book has been thoroughly updated, and contains new and r ... celý popis

3313


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-17 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Fundamentals of Food Process Engineering

Nákupem získáte 331 bodů

Anotace knihy

Written for the upper level undergraduate, Fundamentals of Food Process Engineering is also a solid reference for the graduate food engineering student and professional. The book has been thoroughly updated, and contains new and re-organized sections.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

3313

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: