Ice Cream / Nejlevnější knihy
Ice Cream

Kód: 09207652

Ice Cream

Autor H. Douglas Goff, Richard W. Hartel

This volume examines the science and technology of frozen dessert production and quality. It explores the entire scope of the industry, from the chemical, physical, engineering and biological principles of production to distributi ... celý popis

2577


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 10-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Ice Cream

Nákupem získáte 258 bodů

Anotace knihy

This volume examines the science and technology of frozen dessert production and quality. It explores the entire scope of the industry, from the chemical, physical, engineering and biological principles of production to distribution of the finished product.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Biochemistry

2577

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: