Making Koji by Fermentation with Aspergillus Oryzae and Applications: Simplest but Most Advanced Methods / Nejlevnější knihy
Making Koji by Fermentation with Aspergillus Oryzae and Applications: Simplest but Most Advanced Methods

Kód: 21091843

Making Koji by Fermentation with Aspergillus Oryzae and Applications: Simplest but Most Advanced Methods

Autor Shoichiro Nakamura

Rice koji is steamed rice in which a filamentous koji mold is grown. The theoretical name of the mold is Aspergillus Oryzae. The spores of the mold is called koji-kin or koji-spore. Koji has several magical enzymes. Koji is import ... celý popis

395


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 15-20 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Making Koji by Fermentation with Aspergillus Oryzae and Applications: Simplest but Most Advanced Methods

Nákupem získáte 40 bodů

Anotace knihy

Rice koji is steamed rice in which a filamentous koji mold is grown. The theoretical name of the mold is Aspergillus Oryzae. The spores of the mold is called koji-kin or koji-spore. Koji has several magical enzymes. Koji is important not only in making sak

Parametry knihy

395

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: