Preservation: The Art And Science Of Canning, Fermentation And Dehydration / Nejlevnější knihy
Preservation: The Art And Science Of Canning, Fermentation And Dehydration

Kód: 15190533

Preservation: The Art And Science Of Canning, Fermentation And Dehydration

Autor Christina Ward, Nancy Singleton Hachisu, Sherri Brooks Vinton

More than a cookbook, Preservation: The Art and Science of Canning, Fermentation and Dehydration demystifies the scientific concepts that inform the methods of food preservation in an easy to understand way. Taking Julia Child as ... celý popis

526


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 15-20 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Preservation: The Art And Science Of Canning, Fermentation And Dehydration

Nákupem získáte 53 bodů

Anotace knihy

More than a cookbook, Preservation: The Art and Science of Canning, Fermentation and Dehydration demystifies the scientific concepts that inform the methods of food preservation in an easy to understand way. Taking Julia Child as her inspiration,

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc

526

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: