The Art & Science of Foodpairing / Nejlevnější knihy
The Art & Science of Foodpairing

Kód: 18175807

The Art & Science of Foodpairing

Autor Peter Coucquyt, Bernard Lahousse, Johan Langenbick

Foodpairing is a method for identifying which foods go well together, based on groundbreaking scientific research that combines neurogastronomy (how the brain perceives flavour) with the analysis of aroma profiles derived from the ... celý popis

1042


Skladem u dodavatele
Odesíláme do 4 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize The Art & Science of Foodpairing

Nákupem získáte 104 bodů

Anotace knihy

Foodpairing is a method for identifying which foods go well together, based on groundbreaking scientific research that combines neurogastronomy (how the brain perceives flavour) with the analysis of aroma profiles derived from the chemical components of food.

This book explains why the food combinations we know and love work so well together and opens up a whole new world of delicious pairings.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

1042

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: