Advances in Cold Plasma Applications for Food Safety and Preservation / Nejlevnější knihy
Advances in Cold Plasma Applications for Food Safety and Preservation

Kód: 21392257

Advances in Cold Plasma Applications for Food Safety and Preservation

Autor Daniela Bermudez-Aguirre

Cold plasma is one of the newest technologies tested for food preservation. In the last decade, this novel approach has shown promising results as a disinfectant of food products and packaging materials. Cold plasma is also afford ... celý popis

6572


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Advances in Cold Plasma Applications for Food Safety and Preservation

Nákupem získáte 657 bodů

Anotace knihy

Cold plasma is one of the newest technologies tested for food preservation. In the last decade, this novel approach has shown promising results as a disinfectant of food products and packaging materials. Cold plasma is also affordable, waterless, waste-

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Mechanical engineering & materials Mechanical engineering

6572

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: