Other vocational technologies & trades / Nejlevnější knihy

Other vocational technologies & trades

Zobrazeno 1 – 20 z 353 výsledků

Další

Stránka 1. z 18

Předchozí

Řadit podle a zobrazit také nedostupné

  1. The Flavor Matrix
    Populární

    The Flavor Matrix

    James Briscione, Brooke Parkhurst | Houghton Mifflin Harcourt, 2018


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 5-8 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Pevná

    813

  2. Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e
    Populární

    Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e

    Culinary Institute of America (CIA) | John Wiley & Sons Inc, 2015


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 9-13 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Pevná

    2116

  3. Institut Paul Bocuse Gastronomique
    Populární

    Institut Paul Bocuse Gastronomique

    Institut Paul Bocuse | Octopus Publishing Group, 2016


    Skladem u dodavatele - Odesíláme do 4 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Pevná

    1810

  4. Guide to Modern Cookery
    Populární

    Guide to Modern Cookery

    Auguste Escoffier | Cambridge University Press, 2013


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 15-20 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Brožovaná

    3060

  5. The Professional Chef
    Výprodej

    The Professional Chef

    The Culinary Institute of America (CIA) | John Wiley & Sons Inc, 2011


    Skladem v malém množství - Odesíláme do 24 hodin

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Pevná

    2293

  6. How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e

    How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e

    Paula I. Figoni | John Wiley & Sons Inc, 2010


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 9-13 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Brožovaná

    1268

  7. Salumi

    Salumi

    Michael Ruhlman | WW Norton & Co, 2012


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 3-5 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Kniha

    1013

  8. Home Production of Quality Meats and Sausages

    Home Production of Quality Meats and Sausages

    Stanley Marianski | Bookmagic, 2010


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 15-20 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Brožovaná

    664

  9. Chocolates and Confections - Formula, Theory and Technique for the Artisan Confectioner 2e

    Chocolates and Confections - Formula, Theory and Technique for the Artisan Confectioner 2e

    PeterP Greweling | John Wiley & Sons Inc, 2013


    Skladem u dodavatele v malém množství - Odesíláme za 12-17 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Pevná

    1381

  10. Advanced Bread and Pastry

    Advanced Bread and Pastry

    Michel Suas | Cengage Learning, Inc, 2008


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 3-5 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Pevná

    2314

  11. Restaurant Success by the Numbers, Second Edition

    Restaurant Success by the Numbers, Second Edition

    Roger Fields | Random House USA Inc, 2014


    Skladem u dodavatele v malém množství - Odesíláme za 12-17 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Brožovaná

    375

  12. Complete Nail Technician

    Complete Nail Technician

    NEWMAN MARIAN | Cengage Learning EMEA, 2017


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 3-5 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Brožovaná

    1583

  13. Knife Skills Illustrated

    Knife Skills Illustrated

    Peter Hertzmann | WW Norton & Co, 2007


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 14-18 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Pevná

    704

  14. Plating for Gold - A Decade of Desserts from  the World and National Pastry Team Championships

    Plating for Gold - A Decade of Desserts from the World and National Pastry Team Championships

    Tish Boyle | John Wiley & Sons Inc, 2012


    Skladem u dodavatele v malém množství - Odesíláme za 12-17 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Pevná

    1102

  15. Professional Patisserie: For Levels 2, 3 and Professional Chefs

    Professional Patisserie: For Levels 2, 3 and Professional Chefs

    Mick Burke | Hodder Education, 2013


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 3-5 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Brožovaná

    1511

  16. How to Bake More Bread

    How to Bake More Bread

    Michael Kalanty | Red Seal Books, 2016


    Skladem u dodavatele v malém množství - Odesíláme za 9-13 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Brožovaná

    570

  17. Setting the Table: The Transforming Power of Hospitality in Business

    Setting the Table: The Transforming Power of Hospitality in Business

    Danny Meyer | Marshall Cavendish, 2010


    50 % šance - Prohledáme celý svět

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Brožovaná

    312

  18. Skin Care and Cosmetic Ingredients Dictionary

    Skin Care and Cosmetic Ingredients Dictionary

    Natalia Michalun, Varinia Michalun | Cengage, 2014


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 15-20 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Brožovaná

    1543

  19. Escoffier

    Escoffier

    H L Cracknell | Taylor & Francis Ltd, 2011


    50 % šance - Prohledáme celý svět

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Pevná

    5076

  20. Catering - A Guide to Managing a Successful Business Operation 2e

    Catering - A Guide to Managing a Successful Business Operation 2e

    Bruce Mattel, The Culinary Institute of America (CIA) | John Wiley & Sons Inc, 2015


    Skladem u dodavatele - Odesíláme za 15-20 dnů

    Jazyk: Angličtina

    Vazba: Pevná

    1363

Další

Stránka 1. z 18

Předchozí

Záznamů na stránku

Kategorie



Filtrovat výsledky

Jazyk
  • Angličtina353
Vazba
  • Brožovaná236
  • Pevná100
  • Kroužková9
  • CD2
  • Kniha1
  • CD1
  • DVD1
  • DVD1
Štítky
  • Novinka1
  • Předobjednávka17
  • Výprodej3
  • Populární4
Dostupnost
  • Do 24 hodin3
  • Do týdne36
  • Do 2 týdnů13
  • Do měsíce135
  • Předobjednávka17
  • Dostupnost neznámá149
Rozsah ceny

-

Rok vydání

-



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: