Advances in Fresh-Cut Fruits and Vegetables Processing / Nejlevnější knihy
Advances in Fresh-Cut Fruits and Vegetables Processing

Kód: 06668329

Advances in Fresh-Cut Fruits and Vegetables Processing

Autor Robert Soliva-Fortuny

Explores the basics in fresh-cut fruit and vegetable processing. This book addresses scientific progress in the fresh-cut area and discusses the industry and the market for these commodities. It covers the regulations that affect ... celý popis

7685


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 17-26 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Advances in Fresh-Cut Fruits and Vegetables Processing

Nákupem získáte 769 bodů

Anotace knihy

Explores the basics in fresh-cut fruit and vegetable processing. This book addresses scientific progress in the fresh-cut area and discusses the industry and the market for these commodities. It covers the regulations that affect the quality of the final products and their processing as well as consumers' attitude and sensory perceptions.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

7685

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: