Antifreeze Proteins Volume 1 / Nejlevnější knihy
Antifreeze Proteins Volume 1

Kód: 25610140

Antifreeze Proteins Volume 1

Autor Hans Ramløv, Dennis Steven Friis

This first volume provides a comprehensive overview on evolutionary, environmental and systematic aspects of antifreeze proteins. It shortly explains the physical properties of ice and further intelligibly describes the biology of ... celý popis

4351


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Antifreeze Proteins Volume 1

Nákupem získáte 435 bodů

Anotace knihy

This first volume provides a comprehensive overview on evolutionary, environmental and systematic aspects of antifreeze proteins. It shortly explains the physical properties of ice and further intelligibly describes the biology of the antifreeze proteins in different organisms. It offers a detailed insight into their history of evolution. In addition the book discusses the status of the current knowledge and ongoing research and highlights also those parts, where further investigation needs to be done. Together with the second volume on the biochemistry and molecular biology of antifreeze proteins, this book represents a unique, comprehensive work and a must-have for students and scientists in biochemistry, evolution, physiology and physical chemistry.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Biochemistry

4351

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: