Antimicrobial Food Packaging / Nejlevnější knihy
Antimicrobial Food Packaging

Kód: 37188776

Antimicrobial Food Packaging

Autor Jorge Barros-Velazquez

Antimicrobial Food Packaging, Second Edition continues to be an essential resource covering all aspects in the development and application of novel antimicrobial films to all types of packaged foods. The book is organized in six p ... celý popis

5337


Očekávaná novinka
Termín neznámý

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Antimicrobial Food Packaging

Nákupem získáte 534 bodů

Anotace knihy

Antimicrobial Food Packaging, Second Edition continues to be an essential resource covering all aspects in the development and application of novel antimicrobial films to all types of packaged foods. The book is organized in six parts to include the main backgrounds and frameworks of the topic, types of packaging materials and packaging systems and the migration of packaging elements into food, the most relevant established and emerging technologies for microbial detection in food systems, the development and application of antimicrobial packaging strategies to specific food sectors, and the most promising combinational approaches, also including combinational edible antimicrobial coatings. Useful to a wide audience of researchers, scientists, and students, the new edition brings six new chapters to include the latest information on smart packaging, algae biofilms for antimicrobial packaging applications, polylactic acid-tea polyphenol nanofibers; use in antimicrobial packaging, chitosan and proanthocyanidins, chitosan and e-polylysine bionanocomposite films, citrus essential oils, and also includes dairy products. Provides basic information on the potential or usage in food packaging and films and describes the applicability of techniques to industry Discusses the uses of natural and unnatural compounds for food safety and defense Presents information on monitoring microbial activity for the detection of food borne pathogens using biosensors Offers food safety: good manufacturing practices (GMPs), sanitation standard operating procedures (SSOPs), hazard analysis and critical control point (HACCP) Includes nature of resistant pathogens and viral food contamination

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

5337

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: