Antimikrobiell aktive Verpackungsfolien auf Sorbinsäurebasis und ihre Anwendung bei Lebensmitteln. / Nejlevnější knihy
Antimikrobiell aktive Verpackungsfolien auf Sorbinsäurebasis und ihre Anwendung bei Lebensmitteln.

Kód: 01804659

Antimikrobiell aktive Verpackungsfolien auf Sorbinsäurebasis und ihre Anwendung bei Lebensmitteln.

Autor Carolin Hauser

Aktive Verpackungen sind eine Möglichkeit, die Qualität und Sicherheit eines Lebensmittels direkt über dessen Verpackung positiv zu beeinflussen. In dieser Arbeit wurde eine antimikrobiell aktive Verpackung auf Sorbinsäurebasis du ... celý popis

1586

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Antimikrobiell aktive Verpackungsfolien auf Sorbinsäurebasis und ihre Anwendung bei Lebensmitteln.

Nákupem získáte 159 bodů

Anotace knihy

Aktive Verpackungen sind eine Möglichkeit, die Qualität und Sicherheit eines Lebensmittels direkt über dessen Verpackung positiv zu beeinflussen. In dieser Arbeit wurde eine antimikrobiell aktive Verpackung auf Sorbinsäurebasis durch Beschichtung herkömmlicher Verpackungsfolien entwickelt. Sie wurde hinsichtlich ihrer physikalisch-chemischen Eigenschaften sowie ihrer antimikrobiellen Wirksamkeit, ihres Abgabemechanismus des Wirkstoffes und ihrer Anwendbarkeit am Lebensmittel charakterisiert.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v němčině Naturwissenschaften, Medizin, Informatik, Technik Technik Chemische Technik

1586

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: