Application of HACCP in the Minimal Processing of Vegetables and Fruit / Nejlevnější knihy
Application of HACCP in the Minimal Processing of Vegetables and Fruit

Kód: 09364444

Application of HACCP in the Minimal Processing of Vegetables and Fruit

Autor Abdel Moneim Sulieman, Adrian Yeong Hun, Gumbs Vondelle

This book represents a report of research funded by the Netherlands Fellowship Programme as requiremnt of the International Training in Food Industry and Agribusiness during 2002. It concerned Application of HACCP system in the Mi ... celý popis

1307


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 9-11 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Application of HACCP in the Minimal Processing of Vegetables and Fruit

Nákupem získáte 131 bodů

Anotace knihy

This book represents a report of research funded by the Netherlands Fellowship Programme as requiremnt of the International Training in Food Industry and Agribusiness during 2002. It concerned Application of HACCP system in the Minimal Processing of Fresh Vegetables and Fruits In Van Dijk Wessels Versgroep company. The research team included: Prof.dr. Abdel Moneim Ehhadi SULIMAN (Sudan), Ms GUMBS Velda Vondelle (St Vincent & the Grenadines), Mr Adrian LIM Yeong Hun (Singapore).

Parametry knihy

1307

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: