AQA GCSE Food Preparation and Nutrition: Student Book / Nejlevnější knihy
AQA GCSE Food Preparation and Nutrition: Student Book

Kód: 02985429

AQA GCSE Food Preparation and Nutrition: Student Book

Autor Anita Tull

Selected for AQA's official approval process and written by renowned author Anita Tull and Garry Littlewood, this book's engaging visual style and tone will support your students through this new course and help them thoroughly pr ... celý popis

1166


Očekávaný dotisk
Termín neznámý

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize AQA GCSE Food Preparation and Nutrition: Student Book

Nákupem získáte 117 bodů

Anotace knihy

Selected for AQA's official approval process and written by renowned author Anita Tull and Garry Littlewood, this book's engaging visual style and tone will support your students through this new course and help them thoroughly prepare for both the non-examined assessment tasks and exam.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Children's, Teenage & educational Educational material Educational: General studies / study skills general

1166

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: