Aseptic Processing of Foods Containing Solid Particulates / Nejlevnější knihy
Aseptic Processing of Foods Containing Solid Particulates

Kód: 04890147

Aseptic Processing of Foods Containing Solid Particulates

Autor Sudhir K. Sastry, Bill D. Cornelius

The emerging technology of aseptic processing of particulate foods promises lower packaging costs and higher food quality and safety. The process, however, has yet to be regulated, and the majority of the innovative research perfo ... celý popis

7641

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Aseptic Processing of Foods Containing Solid Particulates

Nákupem získáte 764 bodů

Anotace knihy

The emerging technology of aseptic processing of particulate foods promises lower packaging costs and higher food quality and safety. The process, however, has yet to be regulated, and the majority of the innovative research performed in the past decade remains uncollected. "Aseptic Processing of Foods Containing Solid Particulates" fills this void, providing students and industry professionals a reference on how the continuous sterilization of particulate foods may be accomplished. The fundamental challenge of the method is simple: how to determine the temperature within a freely flowing solid piece (particle) entrained in a viscous fluid stream, considering that the fluid and solid must achieve uniform composition at outlet, and that the solid is of significant size. "Aseptic Processing" thoroughly incorporates the three disciplines intimately involved with this question: engineering, microbiology, and statistics. Drawing on a pair of landmark conferences, the text details critical experiments conducted with an eye toward developing uniform parameters for operation. Specific topics covered include: Flow and residence time distributions of solid-liquid mixtures; Fluid-solid convective heat transfer; Statistical design and analysis and microbiological validation; Hazard analysis and critical control point evaluation of a multiphase food product aseptic system; and, The filing process for FDA approval. An indispensable companion to the work and studies of engineers and university personnel, "Aseptic Processing of Foods Containing Solid Particulates" brings the level of scholarship equal to the level of enthusiasm for this potentially groundbreaking system.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

7641

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: