Cambiar / Nejlevnější knihy
Cambiar

Kód: 20472252

Cambiar

Autor Kusumam

Materiál na desku vznikal něco málo přes rok. Přáním kapely bylo nahrát dlouhostopážní album plynoucí jako příběh, jako film, u kterého nelze hned po 10 minutách odhalit, jak dopadne. Nesporně důležitou částí tvorby Kusumam jsou t ... celý popis

93


Skladem u dodavatele
Odesíláme do 4 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o titulu Cambiar

Nákupem získáte 9 bodů

Anotace titulu

Materiál na desku vznikal něco málo přes rok. Přáním kapely bylo nahrát dlouhostopážní album plynoucí jako příběh, jako film, u kterého nelze hned po 10 minutách odhalit, jak dopadne. Nesporně důležitou částí tvorby Kusumam jsou texty, vesměs osobní zpovědi a pohledy do nitra vlastní duše. Jsou tak citlivé, že neotesanec je zřejmě nepochopí dřív, než se ocitne na dně. Pak však z mlžného oparu vystoupí významy slov, se kterými se náhle ztotožní. Samotné nahrávání probíhalo ve studiu Zdeňka Šikýře v Praze Hostivaři. Přesně za 77 hodin byla nahrávka pořízena, smíchána i zmasterována. Nahráno bylo celkem 13 skladeb, z nichž 11 jich je na albu (jak už se tak nezřídka stává, skladba, která spolkla nejvíce času, se na CD prostě nedostala). Kromě členů skupiny – Tom Linn, Klokan a Rob Hopeye – byli k nahrávání přizváni hosté, kteří třeba jenom přišli na čaj. Jejich přispění bylo čirou improvizací. Největší zásluhy má pomocný zvukař studia Jakub Homola. Dále pak Zdeněk Šikýř, moogový experimentátor Squarefušer, neznámý slovenský bača Fero Tatrár a mozek Landmine Spring, Jara Spring.

Parametry titulu

Zařazení titulu Knihy v češtině Ostatní Média Audio CD

93

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: