Cereals in Breadmaking / Nejlevnější knihy
Cereals in Breadmaking

Kód: 06674643

Cereals in Breadmaking

Autor Kare Larson

Describes the breadmaking process at the molecular level, based on surface and colloidal science and introducing colloidal science with a minimum of theory. This book discusses the structure of the dough, how a foam is formed duri ... celý popis

6694


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 9-12 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Cereals in Breadmaking

Nákupem získáte 669 bodů

Anotace knihy

Describes the breadmaking process at the molecular level, based on surface and colloidal science and introducing colloidal science with a minimum of theory. This book discusses the structure of the dough, how a foam is formed during fermentation and how starch gelatinization induces the formation of an open-pore network, such as the bread crumb.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

6694

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: