Characterization and Authentication of Olive and Other Vegetable Oils / Nejlevnější knihy
Characterization and Authentication of Olive and Other Vegetable Oils

Kód: 08022243

Characterization and Authentication of Olive and Other Vegetable Oils

Autor María Jesús Lerma García

This book presents new methods for the characterization of vegetable oils, with a focus on olive oil, according to geographical and botanical origin, genetic variety and other issues influencing product quality. ... celý popis

4463


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 10-14 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Characterization and Authentication of Olive and Other Vegetable Oils

Nákupem získáte 446 bodů

Anotace knihy

This book presents new methods for the characterization of vegetable oils, with a focus on olive oil, according to geographical and botanical origin, genetic variety and other issues influencing product quality.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

4463

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: