Chemistry and Safety of Acrylamide in Food / Nejlevnější knihy
Chemistry and Safety of Acrylamide in Food

Kód: 01422249

Chemistry and Safety of Acrylamide in Food

Autor Mendel Friedman, Don Mottram

Interest in the chemistry, biochemistry, and safety of acrylamide is running high. These proceedings contain presentations by experts from eight countries on the chemistry, analysis, metabolism, pharmacology, and toxicology of the ... celý popis

5762


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 10-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Chemistry and Safety of Acrylamide in Food

Nákupem získáte 576 bodů

Anotace knihy

Interest in the chemistry, biochemistry, and safety of acrylamide is running high. These proceedings contain presentations by experts from eight countries on the chemistry, analysis, metabolism, pharmacology, and toxicology of the compound.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

5762

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: