Economic Utilisation of Food Co-Products / Nejlevnější knihy
Economic Utilisation of Food Co-Products

Kód: 05107346

Economic Utilisation of Food Co-Products

Autor Abbas Kazmi

As the world's population continues to grow so does the demand for food, and in consequence the amount of material left over from food production. No longer considered simply as "waste", many food co-products are being identified ... celý popis

5232


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 9-13 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Economic Utilisation of Food Co-Products

Nákupem získáte 523 bodů

Anotace knihy

As the world's population continues to grow so does the demand for food, and in consequence the amount of material left over from food production. No longer considered simply as "waste", many food co-products are being identified as economically-viable raw materials and their potential is enhanced by modern processing technologies and the biorefinery concept. This book presents a general overview of the current situation, with perspectives from within the food industry and policy makers in the introductory chapters. These are followed by five chapters exploring modern advanced processing techniques. Further chapters are dedicated to separate food groups, including cereals, oils, rice and fish, exploring the potential for making the best use of the co-products generated. Many of the processing technologies discussed will be familiar to students and practitioners of green chemistry, but the book goes further in presenting examples and case studies, written by active workers in the field from across the globe. Food technicians and process engineers will be amongst the researchers in academia and industry and postgraduate students this book is aimed for.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

5232

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: