Effect of Nitrogen, Phosphorus and Sulphur on yield of Cress / Nejlevnější knihy
Effect of Nitrogen, Phosphorus and Sulphur on yield of Cress

Kód: 19009028

Effect of Nitrogen, Phosphorus and Sulphur on yield of Cress

Autor Nileshkumar Chavda, Rajanibhai Patel, Priya Patel

Cress is highly valuable medicinal plant consisting of immense medicinal values described in the Ayurvedic scriptures. It has positive significant impact over breast milk secretion in humans and animals and it has been extensively ... celý popis

1541


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 9-11 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Effect of Nitrogen, Phosphorus and Sulphur on yield of Cress

Nákupem získáte 154 bodů

Anotace knihy

Cress is highly valuable medicinal plant consisting of immense medicinal values described in the Ayurvedic scriptures. It has positive significant impact over breast milk secretion in humans and animals and it has been extensively used for stature increment along with broken bone healing in India. This book consists of elaborate study on Cress (Lepidium sativum L.) which aims at standardizing farming practices which includes assessment of nutritional requirement in the form of all macro nutrients along with quality analysis of seed and straw by analyzing per cent nitrogen, phosphorus and sulfur along with oil per cent from seeds.

Parametry knihy

1541



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: