Effects of Omega-3 Fatty Acids on Cardiovascular Risk Factors and Intermediate Markers of Cardiovascular Disease: Evidence Report/Technology Assessmen / Nejlevnější knihy
Effects of Omega-3 Fatty Acids on Cardiovascular Risk Factors and Intermediate Markers of Cardiovascular Disease: Evidence Report/Technology Assessmen

Kód: 17304460

Effects of Omega-3 Fatty Acids on Cardiovascular Risk Factors and Intermediate Markers of Cardiovascular Disease: Evidence Report/Technology Assessmen

Autor U S Department of Healt Human Services, Agency for Healthcare Resea And Quality

Numerous studies have examined the relationship between dietary fat and cardiovascular disease (CVD). Most early epidemiology studies noted very low cardiovascular mortality in populations with high fish consumption. The apparent ... celý popis

637


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 15-20 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Effects of Omega-3 Fatty Acids on Cardiovascular Risk Factors and Intermediate Markers of Cardiovascular Disease: Evidence Report/Technology Assessmen

Nákupem získáte 64 bodů

Anotace knihy

Numerous studies have examined the relationship between dietary fat and cardiovascular disease (CVD). Most early epidemiology studies noted very low cardiovascular mortality in populations with high fish consumption. The apparent benefit of dietary fish is

Parametry knihy

637

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: