Food Allergen Testing - Molecular, Immunochemical and Chromatographic Techniques / Nejlevnější knihy
Food Allergen Testing - Molecular, Immunochemical and Chromatographic Techniques

Kód: 02398838

Food Allergen Testing - Molecular, Immunochemical and Chromatographic Techniques

Autor George Siragakis

An in-depth review of the current scientific knowledge on food allergens testing, covering the major methodologies and techniques used to detect food allergens.§Food allergens are a series of agents, mainly proteins, which cause v ... celý popis

4967


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 11-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Food Allergen Testing - Molecular, Immunochemical and Chromatographic Techniques

Nákupem získáte 497 bodů

Anotace knihy

An in-depth review of the current scientific knowledge on food allergens testing, covering the major methodologies and techniques used to detect food allergens.§Food allergens are a series of agents, mainly proteins, which cause various unpleasant and sometimes clinical symptoms in humans through consumption of foods.§Perhaps surprisingly, there are no treatments against food allergies which have been found to be 100% effective. The scope for individual difference in terms of how a person reacts to a given allergen is massive, making it incredibly difficult and complex to try and medicate against allergies.§Food Allergens Testing takes a thorough look at modern molecular biology and immunochemical techniques used to detect food allergens. The eleven chapters constitute an in-depth review of the current scientific knowledge on food allergens, covering the major methodologies and techniques used in validated analytical approaches.§The book is aimed at scientists and technical staff in the food industry and analytical laboratories who need an up-to-date treatment of both fundamental and applied research goals on food allergens, as well as a report on the validated methods currently in use for food allergens testing.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Medicine Clinical & internal medicine Diseases & disorders

4967

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: