Food Engineering Aspects of Baking Sweet Goods / Nejlevnější knihy
Food Engineering Aspects of Baking Sweet Goods

Kód: 24282348

Food Engineering Aspects of Baking Sweet Goods

Most baking books do not focus on the simultaneous heat and mass transfer that occurs in the baking process, thereby ignoring a fundamental facet of process and product development. Addressing the engineering and science elements ... celý popis

2277


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 17-26 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Food Engineering Aspects of Baking Sweet Goods

Nákupem získáte 228 bodů

Anotace knihy

Most baking books do not focus on the simultaneous heat and mass transfer that occurs in the baking process, thereby ignoring a fundamental facet of process and product development. Addressing the engineering and science elements often ignored in current b

Parametry knihy

2277

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: