Food Microbiology / Nejlevnější knihy
Food Microbiology

Kód: 13936030

Food Microbiology

Autor Thomas J. Montville, Karl R. Matthews, Kalmia E. Kniel

Food Microbiology clarifies complex topics in the field of food microbiology and encourages students to venture beyond memorization and think critically to gain a broader conceptual understanding of food microbiology and acquire t ... celý popis

3204


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 3-5 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Food Microbiology

Nákupem získáte 320 bodů

Anotace knihy

Food Microbiology clarifies complex topics in the field of food microbiology and encourages students to venture beyond memorization and think critically to gain a broader conceptual understanding of food microbiology and acquire the understanding and skills necessary to ensure the safety of tomorrow's food supply.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

3204

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: