Food Science / Nejlevnější knihy
Food Science

Kód: 10912033

Food Science

Autor A. S. Bawa

The book aimes at imparting basics of the subject besides the latest trends in the evolution of technologies and important industrial practices. Besides the technological aspects, adequate emphasis has also been laid on the qualit ... celý popis

4348

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Food Science

Nákupem získáte 435 bodů

Anotace knihy

The book aimes at imparting basics of the subject besides the latest trends in the evolution of technologies and important industrial practices. Besides the technological aspects, adequate emphasis has also been laid on the quality aspects and adequate knowledge input required for a student or professional in Food Science and Technology. The book contains 16 s addressing various important aspects such as unit operations, thermal processing, hurdle technology preservation, cold preservation, dehydration, freezing, and advanced thermal techniques such as infrared and microwaves besides non-thermal aspects such as high pressure and pulsed electric field processing as well as ż-irradiation. State-of-art subject areas such as functional foods could be an added flavour as the global food market has ample potential in the area of functional foods. Food packaging and food laws are important in commercializing processed foods as well as fresh produce and the areas require due emphasis to make the book more comprehensive.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Economics, finance, business & management Industry & industrial studies Primary industries

4348

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: