Freezing Effects on Food Quality / Nejlevnější knihy
Freezing Effects on Food Quality

Kód: 24622387

Freezing Effects on Food Quality

Autor Jeremiah

This work presents a comprehensive overview of existing knowledge regarding the influence of freezing, frozen storage and thawing of specific food-stuffs. It delineates how freezing processes alter the colour, appearance, palatabi ... celý popis

2340


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 9-12 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Freezing Effects on Food Quality

Nákupem získáte 234 bodů

Anotace knihy

This work presents a comprehensive overview of existing knowledge regarding the influence of freezing, frozen storage and thawing of specific food-stuffs. It delineates how freezing processes alter the colour, appearance, palatability, nutritional value, i

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

2340



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: