From a Persian Kitchen / Nejlevnější knihy
From a Persian Kitchen

Kód: 02262220

From a Persian Kitchen

Autor Jila Dana Haeri

The food of Iran is a riot of tastes and aromas, and is one of the great - but least known - cuisines of the world. With an emphasis on the use of seasonal ingredients, fresh herbs and fragrant spices, Jila Dana-Haeri here present ... celý popis

708

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize From a Persian Kitchen

Nákupem získáte 71 bodů

Anotace knihy

The food of Iran is a riot of tastes and aromas, and is one of the great - but least known - cuisines of the world. With an emphasis on the use of seasonal ingredients, fresh herbs and fragrant spices, Jila Dana-Haeri here presents a unique guide to quintessential Persian cooking. The variety of beautiful, jewelled rice dishes, hearty winter dishes and crisp summer salads showcases the diversity of Iranian regional cooking, from the sweet and sour flavours of the northern Caspian coast to the spicy and aromatic tastes of the south and the Persian Gulf. The complementary mix of flavours - from the fresh tartness of pomegranate seeds to the subtle perfume of saffron, tarragon, dill and fenugreek - makes for an array of mouth-watering recipes that are now, thanks to Dana-Haeri's contribution, accessible to cooks of all levels. Sumptuous meat dishes are offset by accents of berry, walnut, coriander and mint to create recipes that are simple to make but bold in flavour. Balancing meat, fish, vegetables, fruit, herbs and spices, this book provides a delicious journey through the truly original tastes of Persia. This beautifully illustrated cookbook offers an enticing selection of recipes for any occasion, be it a quick supper, lavish dinner party, summer picnic or winter feast. Featuring stunning photography and introductions to Iranian cuisine and culture, From a Persian Kitchen will be essential for all interested in expanding their cultural and culinary horizons.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine

708

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: