Functionality of Proteins in Food / Nejlevnější knihy
Functionality of Proteins in Food

Kód: 08908752

Functionality of Proteins in Food

Autor Joseph F. Zayas

The physico-chemical properties of proteins in food are of crucial importance in food quality and food processing. This book details the functional properties of food proteins and their modifications. Special attention is given to ... celý popis

4671


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 13-16 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Functionality of Proteins in Food

Nákupem získáte 467 bodů

Anotace knihy

The physico-chemical properties of proteins in food are of crucial importance in food quality and food processing. This book details the functional properties of food proteins and their modifications. Special attention is given to the improvement of existing and the design of new food systems using proteins with modified properties.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Biochemistry

4671



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: