Fundamentals of Food Process Engineering / Nejlevnější knihy
Fundamentals of Food Process Engineering

Kód: 21348981

Fundamentals of Food Process Engineering

Autor Romeo T Toledo, Rakesh K (Purdue University West Lafayette Indiana USA) Singh, Fanbin Kong

Since the publication of the ?rst edition in 1981 and the second edition in 2001, this textbook has been widely adopted for Food Engineering courses worldwide. The author expresses his gratitude to colleagues who have adopted this ... celý popis

2765


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 13-16 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Fundamentals of Food Process Engineering

Nákupem získáte 277 bodů

Anotace knihy

Since the publication of the ?rst edition in 1981 and the second edition in 2001, this textbook has been widely adopted for Food Engineering courses worldwide. The author expresses his gratitude to colleagues who have adopted this textbook and to those who

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

2765



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: