Fundamentals of Professional Food Preparation: A L Laboratory Text-Workbook / Nejlevnější knihy
Fundamentals of Professional Food Preparation: A L Laboratory Text-Workbook

Kód: 04892422

Fundamentals of Professional Food Preparation: A L Laboratory Text-Workbook

Autor Donald V. Laconi

This basic workbook for the food preparation laboratory portion of the Foodservice Fundamentals course offers guidance on cooking procedures and food categories. It features small-quantity recipes with simple ingredients, equipmen ... celý popis

2470


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 15-20 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Fundamentals of Professional Food Preparation: A L Laboratory Text-Workbook

Nákupem získáte 247 bodů

Anotace knihy

This basic workbook for the food preparation laboratory portion of the Foodservice Fundamentals course offers guidance on cooking procedures and food categories. It features small-quantity recipes with simple ingredients, equipment and procedure lists, prep sheets for all recipes, review exercises and chapter glossaries of basic terminology with definitions.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Other technologies & applied sciences Other vocational technologies & trades

2470

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: