Handbook of Food Analytical Chemistry 2V Set / Nejlevnější knihy
Handbook of Food Analytical Chemistry 2V Set

Kód: 04893396

Handbook of Food Analytical Chemistry 2V Set

Autor Ronald E. Wrolstad, Terry E. Acree, Eric A. Decker

Emphasizing effective, state-of-the-art methodology, the Handbook of Food Analytical Chemistry represents the most comprehensive resource of its kind. Each section includes detailed instructions with annotated advisory comments, c ... celý popis

13460


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 14-18 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Handbook of Food Analytical Chemistry 2V Set

Nákupem získáte 1346 bodů

Anotace knihy

Emphasizing effective, state-of-the-art methodology, the Handbook of Food Analytical Chemistry represents the most comprehensive resource of its kind. Each section includes detailed instructions with annotated advisory comments, critical and troubleshooting notes, key references with annotations, time considerations, and anticipated results. In addition, useful appendices feature common abbreviations; laboratory stock solutions, equipment, and guidelines; and commonly used techniques, including relevant notes on mass spectrometry. It is an indispensable reference for all scientists, technicians, and students in food science.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

13460

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: