Historic England: Birmingham / Nejlevnější knihy
Historic England: Birmingham

Kód: 20363111

Historic England: Birmingham

Autor Andrew Homer

Unique Images from the Archives of Historic England. This illustrated history portrays one of Englands finest major cities. It provides a nostalgic look at Birminghams past and highlights the special character of some of its most ... celý popis

464


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 3-5 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Historic England: Birmingham

Nákupem získáte 46 bodů

Anotace knihy

Unique Images from the Archives of Historic England. This illustrated history portrays one of Englands finest major cities. It provides a nostalgic look at Birminghams past and highlights the special character of some of its most important historic sites.The photographs are taken from the Historic England Archive, a unique collection of over 12 million photographs, drawings, plans and documents covering Englands archaeology, architecture, social and local history. Pictures date from the earliest days of photography to the present and cover subjects from Bronze Age burials and medieval churches to cinemas and seaside resorts.Birmingham

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Travel & holiday Places & peoples: general & pictorial works

464



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: