Impact of Terrace Development and Management on Soil Properties / Nejlevnější knihy
Impact of Terrace Development and Management on Soil Properties

Kód: 06838641

Impact of Terrace Development and Management on Soil Properties

Autor Alemayehu Assefa

Ethiopia has been facing soil erosion problems. To tackle this problem, the Government of Ethiopia and its foreign partners begun to emphasize on SWC measures.These measures were mainly physical SWC ones including terraces. This b ... celý popis

1375


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 15-20 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Impact of Terrace Development and Management on Soil Properties

Nákupem získáte 138 bodů

Anotace knihy

Ethiopia has been facing soil erosion problems. To tackle this problem, the Government of Ethiopia and its foreign partners begun to emphasize on SWC measures.These measures were mainly physical SWC ones including terraces. This book, therefore, tries to identify the difference between physical and chemical properties of terraced and non-terraced farm plots, and to explore the opinions of farmers on construction, maintenance, problems and benefits of terraces in Anjeni area, North West Ethiopia. The result of this work is important in giving information for any concerned professionals whose interest is on SWC and/or environment.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Earth sciences, geography, environment, planning Geography

1375

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: