Implementation of the HACCP system / Nejlevnější knihy
Implementation of the HACCP system

Kód: 41457476

Implementation of the HACCP system

Autor Ibrahim El Ghazi

One of the most important tasks in a canning factory is to achieve a stable quality of the finished product. However, the constant increase in the rate of waste, the rise in the number of pathogens and the existence of foreign bod ... celý popis

1048


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 9-11 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Implementation of the HACCP system

Nákupem získáte 105 bodů

Anotace knihy

One of the most important tasks in a canning factory is to achieve a stable quality of the finished product. However, the constant increase in the rate of waste, the rise in the number of pathogens and the existence of foreign bodies are signs of a lack of managerial support. Thus, control measures that act in a truly preventive manner should be put in place to ensure the sanitary safety and achieve a permanent quality of canned peas. The work aims specifically to encourage management to make a commitment to HACCP, contribute to the awareness and training of staff to respect good hygiene practices (GHP) and manufacturing as well as the implementation of the HACCP system at the pea production line.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v němčině Naturwissenschaften, Medizin, Informatik, Technik Biologie Biologie - Sonstiges

1048



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: