Improving Health and Nutrition through Bioactive Compounds / Nejlevnější knihy
Improving Health and Nutrition through Bioactive Compounds

Kód: 46011372

Improving Health and Nutrition through Bioactive Compounds

Autor Maira Rubi Segura Campos

Improving Health and Nutrition through Bioactive Compounds: Benefits and Applications presents bioactive compounds and functional foods as a therapeutic approach to disease and overall health and well-being. The book covers vario ... celý popis

4675


Očekávaná novinka
Termín neznámý

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Improving Health and Nutrition through Bioactive Compounds

Nákupem získáte 468 bodů

Anotace knihy

Improving Health and Nutrition through Bioactive Compounds: Benefits and Applications presents bioactive compounds and functional foods as a therapeutic approach to disease and overall health and well-being. The book covers various bioactive compounds, including peptides, phenols, and flavonoids, as foods to consider complementary treatment for disease management. Written for nutrition researchers, food scientists, graduate students and other food science and health professionals, Improving Health and Nutrition through Bioactive Compounds will be a welcomed reference for those who wish to better understand the role of bioactive compounds and functional foods in the treatment and prevention of disease. Highlights dietary alternatives to health management and disease treatment and preventionCovers bioactive constituents of foods, phytochemicals, and the effect of digestion or processing on food componentsConsiders the link between food composition and processing on the nutritional and functional quality of foods; the role of diet in enhancing consumer health

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Economics, finance, business & management Economics Environmental economics

4675



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: