Innovación tecnológica y sociedad de masas / Nejlevnější knihy
Innovación tecnológica y sociedad de masas

Kód: 13104332

Innovación tecnológica y sociedad de masas

Autor Mario Domínguez Sánchez, Montserrat Galcerán Huguet

Se presenta un análisis en detalle de los efectos de las innovaciones tecnológicas, de su marco económico y de las condiciones de su implantación, la relevancia de sus relaciones con el mercado y sus efectos en la situación labora ... celý popis

759

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Innovación tecnológica y sociedad de masas

Nákupem získáte 76 bodů

Anotace knihy

Se presenta un análisis en detalle de los efectos de las innovaciones tecnológicas, de su marco económico y de las condiciones de su implantación, la relevancia de sus relaciones con el mercado y sus efectos en la situación laboral del trabajador.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy ve španělštině Formación y escolar Formacion

759

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: