Introduction to Cultural Studies / Nejlevnější knihy
Introduction to Cultural Studies

Kód: 22452162

Introduction to Cultural Studies

Autor Aleida Assmann

Divided into seven themed chapters: signs, media, body, time, space, memory and identity, this book aims to provide a fresh approach to complex theoretical and historical questions. Sparking the reader's interest in literature fro ... celý popis

480


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme do 4 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Introduction to Cultural Studies

Nákupem získáte 48 bodů

Anotace knihy

Divided into seven themed chapters: signs, media, body, time, space, memory and identity, this book aims to provide a fresh approach to complex theoretical and historical questions. Sparking the reader's interest in literature from different genres and periods, this volume not only provides a useful introduction, it is an important study tool which supports the reader's own endeavours to get to grips with the relationship between reading and major key questions of culture."This book by Aleida Assmann consistently surpasses a narrow definition of 'English Studies' and opens up new, fresh perspectives that enable fascinating views on current questions. The theme-centred, coherent and well written Introduction to Cultural Studies can be considered outstanding in every respect: it will take a permanent place among the introductions to English Literature and Cultural Studies." (Till Kinzel)

Parametry knihy

480

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: