LA GUÍA DE LA FERMENTACIÓN DEL NOMA / Nejlevnější knihy
LA GUÍA DE LA FERMENTACIÓN DEL NOMA

Kód: 25144865

LA GUÍA DE LA FERMENTACIÓN DEL NOMA

Autor RENE REDZEPI, DAVID ZILBER

En Noma todos los platos incluyen algún elemento fermentado, ya sea un toque ácido de vinagre, un miso sabroso o una impactante uva espinasometida a fermentación ácido láctica. René Redzepi, chef ycopropietario de este restaurante ... celý popis

878


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 4-6 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize LA GUÍA DE LA FERMENTACIÓN DEL NOMA

Nákupem získáte 88 bodů

Anotace knihy

En Noma todos los platos incluyen algún elemento fermentado, ya sea un toque ácido de vinagre, un miso sabroso o una impactante uva espinasometida a fermentación ácido láctica. René Redzepi, chef ycopropietario de este restaurante nórdico que encabezó la lista de The World?s 50 Best Restaurants en 2010, 2011, 2012 y 2014, y el tambiénchef David Zilber, director del laboratorio de fermentación de Noma,revelan en esta obra las técnicas con las que podremos elaborar suamplia despensa de fermentados en nuestra propia casa, y nos muestranademás cómo utilizar esos ingredientes ?y transformar nuestra manerade cocinar? a través de más de 100 recetas originales y 500fotografías en color.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy ve španělštině Narrativa

878

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: