Lactose removal using lectin from papaya seeds / Nejlevnější knihy
Lactose removal using lectin from papaya seeds

Kód: 45210158

Lactose removal using lectin from papaya seeds

Autor Cassio Nazareno Silva da Silva, Karla Batista, Kátia Flávia Fernandes

The global prevalence of individuals with lactose intolerance and galactosemia has created a new market for lactose-free food products. In this scenario, the use of systems containing molecules with the ability to capture lactose ... celý popis

1173


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 15-20 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Lactose removal using lectin from papaya seeds

Nákupem získáte 117 bodů

Anotace knihy

The global prevalence of individuals with lactose intolerance and galactosemia has created a new market for lactose-free food products. In this scenario, the use of systems containing molecules with the ability to capture lactose is very promising. Therefore, a lectin from papaya seeds with the ability to bind lactose was extracted, purified and characterized. This lectin was immobilized in polyaniline and used as a bioaffinity column to remove this disaccharide.

Parametry knihy

1173



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: