Microbial Cultures and Enzymes in Dairy Technology / Nejlevnější knihy
Microbial Cultures and Enzymes in Dairy Technology

Kód: 19019000

Microbial Cultures and Enzymes in Dairy Technology

Autor H. Ceren Akal, Sebnem Öztürkoglu Budak

Explores multidisciplinary uses of cultures and enzymes in the production of dairy products. Featuring coverage on a wide range of topics such as dairy probiotics, biopreservatives, and fermentation, this book is aimed at academic ... celý popis

7714


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 9-12 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Microbial Cultures and Enzymes in Dairy Technology

Nákupem získáte 771 bodů

Anotace knihy

Explores multidisciplinary uses of cultures and enzymes in the production of dairy products. Featuring coverage on a wide range of topics such as dairy probiotics, biopreservatives, and fermentation, this book is aimed at academics, researchers, and professionals in the dairy industry seeking current research on the major role of microorganisms in the production of many dairy products.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Technology: general issues Engineering: general

7714

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: