Molecular Biological and Immunological Techniques and Applications for Food Chemists / Nejlevnější knihy
Molecular Biological and Immunological Techniques and Applications for Food Chemists

Kód: 04879421

Molecular Biological and Immunological Techniques and Applications for Food Chemists

Autor Bert Popping

Molecular Biology and Immunology for Food Chemists focuses on biological techniques to measure chemical constituents, giving food chemists a complete portfolio of food analysis techniques. Each section explaining a technique is m ... celý popis

4979

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Molecular Biological and Immunological Techniques and Applications for Food Chemists

Nákupem získáte 498 bodů

Anotace knihy

Molecular Biology and Immunology for Food Chemists focuses on biological techniques to measure chemical constituents, giving food chemists a complete portfolio of food analysis techniques. Each section explaining a technique is mirrored by another section describing the technique's application, often written by the same author. These techniques make up a powerful toolbox for verifying food authenticity and detecting adulteration, as well as the detecting allergens and genetically modified organisms. This coverage gives food scientists and food science students a vital reference for the latest in the field.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Biochemistry

4979

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: