Kód: 04879421
Molecular Biology and Immunology for Food Chemists focuses on biological techniques to measure chemical constituents, giving food chemists a complete portfolio of food analysis techniques. Each section explaining a technique is m ... celý popis
4979 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 498 bodů
Molecular Biology and Immunology for Food Chemists focuses on biological techniques to measure chemical constituents, giving food chemists a complete portfolio of food analysis techniques. Each section explaining a technique is mirrored by another section describing the technique's application, often written by the same author. These techniques make up a powerful toolbox for verifying food authenticity and detecting adulteration, as well as the detecting allergens and genetically modified organisms. This coverage gives food scientists and food science students a vital reference for the latest in the field.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Biochemistry
4979 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )