Novel Technologies in Food Science / Nejlevnější knihy
Novel Technologies in Food Science

Kód: 06619720

Novel Technologies in Food Science

Autor Anna McElhatton, Paulo Jose do Amaral Sobral

Covers novel technologies, including high pressure, antimicrobials, and electromagnetism, and their impact.

3037


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 13-16 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Novel Technologies in Food Science

Nákupem získáte 304 bodů

Anotace knihy

Covers novel technologies, including high pressure, antimicrobials, and electromagnetism, and their impact.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

3037

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: