Nutritional and Health Aspects of Food in Western Europe / Nejlevnější knihy
Nutritional and Health Aspects of Food in Western Europe

Kód: 20904943

Nutritional and Health Aspects of Food in Western Europe

Autor Susanne Braun

People were once restricted to food native to their region and produced locally. Today, however, food from any place in the world is available, or can be made available, anywhere else. Often there is no or very little information ... celý popis

4568


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 13-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Nutritional and Health Aspects of Food in Western Europe

Nákupem získáte 457 bodů

Anotace knihy

People were once restricted to food native to their region and produced locally. Today, however, food from any place in the world is available, or can be made available, anywhere else. Often there is no or very little information about the nutritional a

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

4568

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: