Pepper / Nejlevnější knihy
Pepper

Kód: 09531889

Pepper

Autor Valerie Aikman-Smith

Called the 'king of spices', pepper has a long history of being used as a seasoning, a preservative, and even currency. By far the most frequently used spice, pepper adds an excellent depth of flavour to nearly any savoury dish, a ... celý popis

464

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Pepper

Nákupem získáte 46 bodů

Anotace knihy

Called the 'king of spices', pepper has a long history of being used as a seasoning, a preservative, and even currency. By far the most frequently used spice, pepper adds an excellent depth of flavour to nearly any savoury dish, and an extra fillip to many sweet dishes as well. Making use of exciting varieties and styles of black peppercorns, including single-estate and gourmet varieties such as Malabar from India, Lampong from Indonesia and Tellicherry from Goa. Chinese szechuan and Japanese sansho also get a look in making this collection of delicious recipes ideal for the home chef who wants to make the most of this essential seasoning. Recipes include Korean-style Peppered Sticky Ribs with Black Sesame Seeds, Steak with Rainbow Pepper Crust and Drambuie Sauce, Roast Chicken with Green Peppercorn and Lemon Butter, Porcini Pepper Crusted Ahi Tuna with Yuzu Pepper Dipping Sauce, Peppered Fish Ceviche, Maple Pepper Baked Tofu, Handmade Lemon Pepper Gnocchi. Sweet surprises includes Summer Berry Salad with Peppered Blackberry Syrup and Pistachio and Peppercorn Brittle with Szechuan Pepper and Chilli. Inspired 'peppermill mixes' to make up and use to fill your grinder include Moroccan Mix with Dried Rose Petals, Dried Hibiscus Pepper, Citrus Pepper Mix, Eight-Spice Japanese Chile Seasoning and Smoked Pepper & Chilli Mix. Finally simple pickles, mustards and infused oils which can be used to season when cooking or at the table open the doors to a wealth of gourmet discoveries.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery by ingredient

464

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: