Physical Properties of Foods and Food Processing Systems / Nejlevnější knihy
Physical Properties of Foods and Food Processing Systems

Kód: 05173800

Physical Properties of Foods and Food Processing Systems

Autor Michael J. Lewis

This book is an invaluable introduction to the physical properties of foods and the physics involved in food processing. It provides descriptions and data that are needed for selecting the most appropriate equipment in food techno ... celý popis

1832


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 3-5 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Physical Properties of Foods and Food Processing Systems

Nákupem získáte 183 bodů

Anotace knihy

This book is an invaluable introduction to the physical properties of foods and the physics involved in food processing. It provides descriptions and data that are needed for selecting the most appropriate equipment in food technology and for making food processing calculations.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Economics, finance, business & management Industry & industrial studies Manufacturing industries

1832



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: