Plant Antioxidants and Health / Nejlevnější knihy
Plant Antioxidants and Health

Kód: 38720663

Plant Antioxidants and Health

Autor Halina Maria Ekiert, Kishan Gopal Ramawat, Jaya Arora

This book provides a comprehensive reference guide to plant-derived antioxidants, their beneficial effects, mechanisms of action, and role in disease prevention and improving general health (anti-ageing effect). The content is div ... celý popis

31344

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tento titul ještě dnes
  1. Objednejte titul a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na titul, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Titul zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění titulu

Informovat o naskladnění titulu


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile titul naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile titul naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o titulu Plant Antioxidants and Health

Nákupem získáte 3134 bodů

Anotace titulu

This book provides a comprehensive reference guide to plant-derived antioxidants, their beneficial effects, mechanisms of action, and role in disease prevention and improving general health (anti-ageing effect). The content is divided into three main parts, the first of which covers various antioxidants (such as polyphenols, carotenoids, tocopherols, tocotrienols, glutathione, ascorbic acid), their origins, plant biochemistry and industrial utilization. In turn, the book's second, main part focuses on antioxidants' beneficial health effects, explains biochemical fundamentals such as the free radical theory and oxidative stress, and discusses antioxidants' role in e.g. cancer, cardiovascular diseases, inflammation, degenerative diseases and ageing. The third part reviews general laboratory methods for antioxidant screening, preservation and determination.   Written by an international team of experts, this highly interdisciplinary book will benefit a broad range of health professionals and researchers working in biochemistry, biotechnology, nutrition, plant science and food chemistry. It offers an indispensable, up-to-date guide for anyone interested in antioxidants and the role of a plant-based diet in disease prevention and control

Parametry titulu

Zařazení titulu Knihy v angličtině Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

31344



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: