Polymer Processing and Structure Development / Nejlevnější knihy
Polymer Processing and Structure Development

Kód: 01396070

Polymer Processing and Structure Development

Autor A.N. Wilkinson, A.J. Ryan

Polymer science is fundamentally interdisciplinary, yet specialists in one aspect, such as chemistry or processing, frequently encounter difficulties in understanding the effects of other disciplines on their own. This book descri ... celý popis

4671


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 13-16 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Polymer Processing and Structure Development

Nákupem získáte 467 bodů

Anotace knihy

Polymer science is fundamentally interdisciplinary, yet specialists in one aspect, such as chemistry or processing, frequently encounter difficulties in understanding the effects of other disciplines on their own. This book describes clearly how polymer chemistry and polymer processing interact to affect polymer properties. As such, specialists in both disciplines can gain a deeper understanding of how these subjects underpin each other. Coverage includes step-by-step introductions to polymer processing technologies; details of fluid flow and heat transfer behaviour; shaping methods and physical processes during cooking and curing, and analyses of moulding and extrusion processes.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

4671

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: