Poultry Meat Processing / Nejlevnější knihy
Poultry Meat Processing

Kód: 06714593

Poultry Meat Processing

Autor Casey M. Owens

Features chapters on poultry meat nutrition, sanitation, equipment design, biofilm formation, meat quality defects, by-products and animal welfare. This work also covers subjects such as risk assessment in raw and cooked products, ... celý popis

4476


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 9-12 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Poultry Meat Processing

Nákupem získáte 448 bodů

Anotace knihy

Features chapters on poultry meat nutrition, sanitation, equipment design, biofilm formation, meat quality defects, by-products and animal welfare. This work also covers subjects such as risk assessment in raw and cooked products, instrumental methods for quality evaluation and packaging technology.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

4476

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: