Probiotic microorganisms from Indian fermented food / Nejlevnější knihy
Probiotic microorganisms from Indian fermented food

Kód: 18153274

Probiotic microorganisms from Indian fermented food

Autor Pinakin Dhandhukia, Jaymin Mehta

This book contains the journey of finding probiotic organisms from traditional fermented food preparation like Uttapam, handva batter, curd as well as Khaman and Dalwada better. The isolated microorganisms are characterized for th ... celý popis

861


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Probiotic microorganisms from Indian fermented food

Nákupem získáte 86 bodů

Anotace knihy

This book contains the journey of finding probiotic organisms from traditional fermented food preparation like Uttapam, handva batter, curd as well as Khaman and Dalwada better. The isolated microorganisms are characterized for their probiotic properties like tolerance to bile salt, protein, and starch hydrolysis and NaCl tolerance. The medium was optimized for selected strain by applying statistical designs like Plackett-Burman design for the screening of medium components and Response surface methodology for adjusting the concentration of the selected components.

Parametry knihy

861

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: